Participeu a la Setmana de la Natura! ( 24 de maig al 5 de juny)

S’apropa la Setmana de la Natura, que aquest any serà del 24 de maig (Dia Europeu dels Parcs) al 5 de juny (Dia Mundial del Medi Ambient), i es proposem que hi participeu d’alguna de les següents maneres:

 8861128467?profile=RESIZE_400x  8861128696?profile=RESIZE_400x  8861129674?profile=RESIZE_400x

 

1. Des de la vostra escola podeu organitzar una activitat i penjar-la a la web a través del següent formulari (teniu temps fins el 10 de maig). Es revisarà la informació penjada i si tot és correcte, es publicarà en un termini de dos o tres dies laborables. Tot seguit, la organització de la setmana de la natura us farà arribar per correu postal els braçalets #setmananatura per repartir entre els participants el dia de l’activitat. Demanen que escriviu a info@setmananatura.cat quan els hagueu rebut!

2. Una altra forma de participar és escollir una o diverses activitats i assistir-hi durant la setmana, posant-vos en contacte amb l’entitat organitzadora.Aquí teniu un llistat d’activitats.

3. Indispensable per garantir l’èxit de la setmana, també podeu donar a conèixer la campanya a les persones i col·lectius del vostre entorn: des del boca-orella, utilitzant el hashtag #setmananatura a xarxes socials o promovent l’organització d’activitats al vostre municipi!

Teniu més informació sobre com patticipar en aquesta pàgina web de la Setmana de la Natura

 

8861143879?profile=RESIZE_710x

La Setmana de la Natura és una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN). La XCN promou la conservació del patrimoni natural, cultural i paisatgístic i la gestió sostenible del territori, mitjançant la participació i implicació social, representant i donant suport a les entitats de custòdia i de voluntariat ambiental de Catalunya. Promou la implicació ciutadana en la conservació de la natura, i per això s’organitzen diferents campanyes per apropar el coneixement sobre les entitats ambientals a tothom.

En aquests moments de pandèmia encara ens adonem més de la importància de reconnectar amb la natura de la que formem part, i d’entendre que la nostra salut i la seva són una mateixa cosa. Al voltant del dia mundial del Medi Ambient, 5 de juny, s’organitza la Setmana de la Natura per promoure accions a favor de la conservació de la natura i donar a conèixer les entitats ambientals a la ciutadania, esdeveniment que culminarà amb la Ultra Clean Marathon, una cursa sostenible i solidària per captar fons per als projectes de conservació de les entitats d’arreu de Catalunya.