9033227298?profile=RESIZE_710xCom sabeu, el 5 de juny celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient i hem estat recollint les vostres experiències per a participar en l’acció conjunta que impulsa ESenRED a l’estat Espanyol, aplegant totes les xarxes d’escoles sostenibles de les diverses comunitats autònomes.

El lema acordat per celebrar el dia del Medi Ambient enguany és “La restauració dels ecosistemes i la urgència per fer les paus amb la natura”, i l’acció conjunta ha recollit accions fetes per centres edcuatius enmarcades en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030. Cada centre participant ens presenta el seu compromís i les aliances que han dut o volen dur a terme per a assolir l’objectiu sostenible.

Ja podeu veure el recull de totes aquestes experiències en aquest Genially i en el següent vídeo:

 

 

És només un petit mostrari de tota la feina que feu les Escoles Verdes, les Xarxa d’Escoles Sostenibles, i la resta d’escoles en programes de sostenibilitat de la resta de comunitats autònomes. El dissabte 5 de juny us convidem a fer difusió d’aquesta tasca tant important que realitzeu dia rere dia en els vostres centres.